Werkwijze

Ontwerp
Komt u er zelf niet meer uit met al uw ideeën en plannen? Wellicht een deel renoveren of alleen snoeien? Of heeft u een kavel gekocht maar geen idee waar u met de tuin moet beginnen of waar u allemaal aan moet denken? Misschien nieuwe beplanting, andere bestrating, een schitterende overkapping of een tuinhuisje voorzien van verlichting? Voor de ervaren hoveniers van Tuinen Anno Nu geen probleem. 

Hoe gaan wij te werk?
In het eerste vrijblijvend gesprek nemen wij uw wensen en ideeën met u door. Wij nemen meerdere aandachtspunten in ogenschouw, zoals ligging, vorm, grootte en budget. Blijven er planten en bomen staan? Wilt u materialen hergebruiken? Op basis van deze wensen maken we een schetsontwerp. In het tweede gesprek nemen we schetsontwerp met u door en desgewenst bieden wij u daarna een offerte aan voor de aanleg van de tuin dat past binnen uw budget. De aanleg van de tuin kunnen we, eventueel samen met u, verzorgen.

Een prachtige tuin binnen ieders bereik
Hoveniersbedrijf Tuinen Anno Nu werkt met scherpe tarieven en probeert de kosten zoveel mogelijk te beperken. Zo is het voor ons mogelijk om voor elk budget iets moois te realiseren. Of het nu gaat om een kleine stadstuin, een grote tuin of een ontwerp voor een landgoed:  Tuinen Anno Nu staat voor u klaar!

Geheel vrijblijvend een

Offerte aanvragen