Onderhoud

Nazorg
Na de oplevering van de tuin zijn we uiteraard niet buiten beeld. Tuinen Anno Nu blijft nauw betrokken bij de ontwikkeling van de beplanting, gazons en bijvoorbeeld de helderheid van het vijverwater. Wij zorgen ervoor dat u start met een uitstekende basis, maar nazorg is een erg belangrijk punt en hier hechten we dan ook zeer veel waarde aan. Na zes maanden kijken we nog eens of alle geleverde planten zijn aangeslagen. Is dit niet het geval, dan worden ze eenmalig kosteloos vervangen. Behalve op de planten geldt een garantie van één jaar op de uitgevoerde werkzaamheden en de geleverde materialen.

Conditieverbetering
Om uw tuin op z’n mooist te laten bloeien en groeien, is goed bemesten heel belangrijk! Het bemesten van de tuin is een onderwerp waar te weinig aandacht aan wordt besteed. Toch levert het een veel mooier resultaat op wanneer u uw tuin op het juiste tijdstip met de juiste voedingsstoffen bemest. Ook is de kans op aantastingen door diverse ziekten en plagen kleiner wanneer planten in goede conditie zijn. Tuinen Anno Nu werkt met een uitgebreid assortiment organische meststoffen; universele bemesting dat voor veel verschillende soorten beplanting te gebruiken is, maar ook bemesting voor specifieke soorten beplanting zoals rozen, rododendrons, buxus of voor het gazon.

Wij zijn u graag van dienst om uw tuin in optimale conditie te brengen en te houden!

Boomverzorging
Om lang te kunnen genieten van de bomen in uw tuin is ook goede verzorging van een boom noodzakelijk. Of het nu gaat om snoeien van bomen en struiken, uitdunnen van bospercelen, bomen kappen of vellen, onderhouden van (monumentale) bomen, boomstronken weg frezen of takhout versnipperen. Tuinen Anno Nu kan dit voor u verzorgen.

Gazononderhoud
Om een bestaand gazon er fraai en gezond uit te laten zien moet regelmatig aandacht worden besteed aan het onderhoud zoals maaien, harken, bemesten, sproeien, beluchten en onkruidbestrijding. Tuinen Anno Nu heeft de kennis in huis om het gazon van het juiste onderhoud te voorzien.

Abonnement
Een mooi ontwerp en vakkundige aanleg zorgen ervoor dat u een mooie tuin heeft. Wilt u trots blijven, dan is het noodzakelijk om regelmatig onderhoud toe te passen. Tuinen Anno Nu heeft de kennis en vakmanschap om vier seizoenen lang uw tuin voor u te onderhouden. Planten snoeien, grasmaaien, bemesten, onkruidvrij houden van uw borders en bestrating. De onderhoudsfrequentie is afhankelijk van het type tuin en het natuurlijk evenwicht. Deze werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren op nacalculatie of door middel van een helder onderhoudscontract wat op maat wordt samengesteld.

Geheel vrijblijvend een

Offerte aanvragen